A Logosz Cégcsoport a K&H Bank Zrt. partnere

Bemutatkozik a Logosz Csapata

Székhelyszolgáltatás, cégalapítás, könyvelés, cégmódosítás, cég adásvétel, bélyegző készítés és kézbesítési megbízott mind egy helyen.

Országosan 18 irodával, Budapesten és 7 vidéki nagyvárosban állunk ügyfeleink rendelekezésére. 70 alkalmazott, közel 10.000 elégedett ügyfél. Tekintse meg bemutatkozó videónkat!

Szakértői tanácsadás az M1 Család és Otthon műsorában

A Logosz Cégcsoport számára fontos, hogy Ügyfelei minden Őket érintő törvényi szabályozást ismerjenek, hiszen sokszor egy-egy információ jelentősen csökkenthet egy család anyagi terhein. Gyakran nyugdíjasok és kisgyermekes anyukák kérnek tanácsot a vállalkozásukat érintő kérdésekben. A Logosz Cégcsoport munkatársaival a Magyar Televízió is készített riportot a család és otthon című műsorában.

A Logosz Cégcsoport elkötelezett a kisvállalkozók felé. Számos fiatal családalapító veszi igénybe szolgáltatásait, akik számára a havonta érkező családi pótlék fontos része a családi kasszának. Ezért a cég munkatársai továbbra is örömmel partnerei a kisvállalkozóknak és támogatja a fiatalok vállalkozóvá válását.

Tájékoztató az SZJA változásairól az M1 műsorában

A Logosz Cégcsoport többéves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársai adnak tájékoztatást a 2016-os vállalkozásokat és magánszemélyeket érintő SZJA változásokról az M1 műsorában. Az SZJA mértéke 15%-ra csökkent, nőtt a családi adókedvezmény mértéke, valamint a friss házasokat 5000 Ft-os adókedvezmény illeti meg. Hallhatunk a minimálbér, garantált bérminimum növekedésének mértékéről, a GYED melletti munkavállalásról, és az ehhez kapcsolódó szja bevallás ügyintézésének mikéntjéről.

A Logosz Cégcsoport támogatja az oktatást és nevelést is

A Logosz Cégcsoport támogatja a magyar fiatalok oktatását, és nevelését, illetve a magyar futball népszerűsítését. Ezt láthatták a nézők a 2015-ös salgótarjáni Gabora Gálán, amelyen a Pelé által dedikált aranylabdát Szabó István a Logosz cégvezetője vehette át a torna végén.

keyboard_arrow_up