A Logosz Cégcsoport a K&H Bank Zrt. partnere

Könyvelés

Kontír Professional logó.

Stratégiai partnerünk a Kontír Professional Kft. könyvelési szolgáltatást nyújt, melyhez a szerződés 20 irodánk bármelyikében megköthető. Partnercégünk okleveles adótanácsadóval, könyvvizsgálóval és mérlegképes könyvelővel áll az Ön rendelkezésére. A Kontír Professional Kft. munkájáért garanciát vállal és felelősségbiztosítással rendelkezik.

Partnercégünk okleveles tanácsadóval és mérlegképes könyvelővel nyújt Önnek segítséget, hogy a könyveléssel már ne legyen gondja.

Minden olyan vállalkozásnak szüksége van mérlegképes könyvelőre, amelynek éves nettó árbevétele túllépi a 10 millió forintot.

A könyvelő feladata, hogy jogszabályoknak megfelelően dokumentálja a cég életében lényeges változásokat, továbbá nyilvántartsa és pontosan vezesse a vállalkozás pénzügyi és jövedelmi helyzetét befolyásoló gazdasági eseményeket.

A könyvelő alapfeladatai közé tartozik többek között:

  • bizonylatok rögzítése

  • számlák ellenőrzése és rögzítése

  • éves beszámoló elkészítése

  • szükséges bevallások rendszeres megírása, benyújtása

  • vállalkozás vezetőjének tájékoztatása a pénzügyi kötelezettségekről és törvényi változásokról, illetve szabálytalanság vagy törvénybeütköző tevékenység, eljárás esetén a vezető figyelmeztetése

Töltse ki űrlapunkat vagy használja az alábbi elérhetőségeket a könyvelőkkel való kapcsolat felvételéhez!

Telefonszám: +36 20 504 00 41

E-mail: kontirprofessional@gmail.com

keyboard_arrow_up